آیا بعد از دو سال عقد و تازه متوجه شدن من؛ برای فسخ نکاح میشود اقدام کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۴ #94834199

همسرم. بیمار ms هستند البته بعد از عقد متوجه شدم و بعد از ۶ ماه به گفته خودشون شرایط ایجاد شده همان شرایطی بوده که در گذشته برام ایجاد شده و انگار پیگیر نشدن.
سوال: ۵ ماهی است مراسم عروسی گرفته شده ولی رابطه منجر به دخول بخاطر ترس یا بیماری این خانم انجام ندادن
و الانم درخواست مهریه و بستن حساب هام کردن

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا این امر از شروط فسخ نکاح نیست و نیز در فسخ نکاح به محض اطلاع از موضوع بایستی اقدام قانونی برای فسخ نمود .
اگر دخول انجام نشده و زوجه باکره باشد نصف مهریه قابل مطالبه خواهد بود و در صورت عدم تمکن مالی میتوانید اعسار تقدیم دادگاه نمایید

این مورد از موارد فسخ نکاح نیست

با سلام
در صورتیکه دخول صورت نگرفته باشد زوجه مستحق نصف مهریه میباشد و بیماری ذکر شده از موارد فسخ نکاح نمیباشد

با سلام و احترام
خیر. موارد فسخ نکاح در قانون احصاء شده است و بیماری ام اس از موارد فسخ نکاح نیست
مهریه باید پرداخت شود ولی اگر دخول صورت نگرفته باشد نصف مهریه به ایشان تعلق می‌گیرد