در انجا میتوانم دستور تخلیه بگیرم اگه واسه قاضی تنفیذ اجاره نامه محرز بشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۴ #94706391

سلام ایا برای اقدام به تخلیه مستاجر و قراردادی که دو شاهد امضا کرده باید در شورای حل اختلاف دادخواست به خواسته دستور تخلیه بدهم و بعد از ان دیگر نیازی به دادن دادخواست حکم تخلیه نمیباشم یا هر دو خواسته دستور تخلیه و حکم تخلیه رو در دادخواست باید بنویسم؟؟؟ ۲. اگر شهود ذیل قرارداد را امضا نکرده باشد باید دادخواست به دادگاه عمومی بدهم؟؟ نمیشه به همان شورا بدهم اگه با شرایط بدون شهود دادخواست با هر دو خواسته دستور تخلیه و صدور حکم تخلیه به شورای حل اختلاف بدهم چطور میشه؟؟ ممنون میشم موارد فوق را دقیق بهم بگین سپاسگزارم درمورد یه منزل مسکونی هست.. ضمنا با مطرح کردن دعوای حکم تخلیه

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود امکان تخلیه وجود دارد

سلام

اگر زیر اجاره نامه امضای شهود نیست مظابق قانون مدنی است و حمم تخلیه صادر میشود

اگر دو نفر شهود ذیل قرارداد را امضا کرده باشند ،از طریق شورای حل اختلاف می توانید دستور تخلیه بگیرید.

اگر زیر اجاره نامه امضای شهود نیست مظابق قانون مدنی است و حمم تخلیه صادر میشود

دستور تخلیه به شورا داده میشود و فوری است اما باید شرایط را دارا باشد که یکی از شرایط وجود دو شاهد و اتمام قرارداد است .در غیر اینصورت باید دادخواست تخلیه به دادگاه بدهید و زمان طولانی در پیش دارید

۱- در مورد سئوال شما باید از طریق دفاتر خدمات قضایی تقاضای دستور تخلیه را مطرح نمایید . این دستور برای تخلیه مورد اجاره کفایت میکند .
۲- در صورت عدم وجود امضاء دو شاهد در ذیل نسخ قرارداد ، موضوع از شمول قانون موجر و مستاجر مصوب ۱۳۷۶ خارج بوده و قادر به تقاضای صدور دستور تخلیه نخواهید بود . در این صورت باید درخواست حکم تخلیه را بنمایید که رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاههای عمومی حقوقی است .