در قرارداد وام راهی وجود داره که من ضرر نکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۲ #94678492

شخصی، میخواد با ملک من از بانکی تسهیلات مبلغ بالا بگیره و.پول ملک من رو از طریق همون مبلغ تسهیلات بده چه راهی وجود داره که من ضرر نکنم و ایشان مکلف بشه پول من رو بده ضمنا تسهیلات خرید مسکن نیست

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

راه مطمئنی وجود ندارد و در صورت عدم پرداخت اقساط ملک شما را بنک می‌گیرد و در نهایت شما فقط میتوانید به طرفیت بدهکار دادخواست بدهید. آن هم اگر معسر شناخته نشود.

این کار کلا به ضرر شماست .
در صورتی که فرد به هر علتی اقساط را پرداخت ننماید کل مبلغ وام به انضمام سود بانکی و جریمه از محل فروش ملک شما خواهد بود و هیچ دفاع موثری نمی توانید انجام دهید.