بنده برای شکایت باید به مشهد بروم و یا از تهران هم میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۶ #94626540

سلام
حدودا پنج سال پیش با خانومی در مشهد آشنا شدم و بنده ساکن تهران هستم
بعد گذشت چنده ماه فهمیدم ایشان شوهر و بچه دارند و خواستم رابطه خود را با ایشان قطع کنم که با اصرار ایشان و علاقه ای که بین جفتمون بود و قصد ازدواج داشتم بنده با این خانوم به این رابطه ادامه دادم
البته لازم به ذکراست ایشان با گرفتن فیلم از شوهر خودش و ضبط کردن صداهای متعدد که اعتراف میکند ما هیچ گونه رابطه ای نداریم وایشان قصد جدا شدن از شوهر خود را دارد بنده را ترغیب کرد که این رابطه را ادامه بدهم که تمام فیلم و صداهای شوهر ایشان موجود است برای ارایه به دادگاه
این خانوم یک برگه از پزشک خود هم گرفته که داخل برگه نوشته پرده بکارت این خانوم توسط دکتر برداشته شده با رضایت کتبی همسر این خانوم و این برگه را برای جلب اعتماد بنده گرفته که به من ثابت کند هیچ رابطه ای با همسر خود نداشته
واین کار را صرفا دکتر برای بچه دار شدن انجام داده
که بنده از باقی موضوعات بی اطلاع هستم
که این برگه را خانوم برای اثبات حرفهایش از دکتر خود گرفته و به من داده که اکنون در دست بنده می‌باشد برگه مهر شده دکتر زنان و همچنین بنده به این نتیجه رسیده ام که شوهر ایشان هم از رابطه من و همسرش مطلع بوده و با همسر خود همراهی مینموده
ولی اکنون بعد گذشت پنج سال ایشان میگوید من به خاطر فرزندم جدا نمیشوم و تو را دیگر نمی‌خواهم بنده بعد گذشت پنج سال صدمات مالی و روحی و جسمی سنگینی متحمل شده ام
پنج سال تمام برای دیدن این خانوم از تهران به مشهد میرفتم چون ایشان ساکن مشهد هستن و آنجا با هم آشنا شدیم
بنده آنقدر ضربه روحی و جسمی و مالی که این خانوم به بنده زده زیاد هست که اصلا فکر شلاق و اتهام رابطه نامشروع رو نمیکنم
فقط میخواهم از جفتشون شکایت کنم
آیا با فیلم و صداهایی که از همسرش دارم میتوان از جفتشون شکایت کنم
وآیا فقط میتوانم از خانوم شکایت کنم؟
در ضمن خانوم می‌گوید شوهرم به علت مزاحمت تلفنی از بنده شکایت کرده
خطی که بنده در این پنج سال با خانوم در ارتباط بودم به اسم شوهرش می‌باشد
وپرینت مکالمات نشان میدهد تماس دو طرفه بوده و مزاحمتی نبوده
ممنون میشوم راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توضیحات و تذکرات
لازم توسط همکاران محترم ارائه شده و تکرار نمیکنم.
النهایه اگر اصرار بر پیگیری دارید فقط میتوانید مطالبه وجوه پرداختی را مشروط به داشتن رسید انها مطرح نمایید.البته شکایت اخاذی یا تحصیل مال نامشروع مصداق ندارد لیکن احتمال بزه کلاهبرداری متصور است.دادگاه صالح به رسیدگی مشهد است.از طریق دفاتر خدمات قضایی تهران میتوانید اقدام کنید.

درود
با توضیحاتی که دادید فقط تنها جرمی که به وقوع پیوسته رابطه نامشروع شما و این خانم است. اما اگر پولی به این خانم داده اید باداشتن مدارک می توانید مطالبه کنید.

سلام دوست عزیز اولا که هیچ اتهامی متوجه شوهر ایشان نیست و چنانچه شما اقرار به رابطه نامشروع کنید چه بسا عواقب جبران ناپذیری گریبان گیرتان شود و پیشنهاد من به شما این است که دیگر نه به ادامه رابطه فکر کن نه به شکایت بابت این موضوع .موفق باشید

سلام شما وقتی با یک زن متاهل وارد رابطه شده اید رابطه شما نامشروع محسوب میشود و اگر این رابطه منجر به زنا گشته است مجازات زنا محصن در مورد چه مرد و چه زن زناکاری که متاهل است، اگر پیر است ابتدا یکصد ضربه شلاق و سپس سنگسار است، و اگر جوان است فقط او را سنگسار می‌کنند و بنابر احتیاط واجب شلاق نزنند، اگر فردی که متاهل است و همسرش در اختیار اوست اما هنوز با او زناشویی نکرده، اگر زنا کند او را صد ضربه شلاق می‌زنند و سر او را هم می‌تراشند و به مدت یکسال او را از شهرش تبعید می‌کنند؛ ولی برای زن زنا کار حکم تراشیدن سر و تبعید جاری نمی شود لذا مقصر این رابطه نادرست شما و اون خانم هستید اگر بخواهید شکایت کنید باید
بتوانید این رابطه را ثابت کنید و گرنه فقط شما به جرم قذف مجازات می شوید

اگر مدرکی بر پرداخت پول به خانم داری واصرار بر موضوع سئوال داری به دفتر خدمات قضایی مراجعه واقامه دعوا کن

سلام.
به نظرمیرسه باتوجه به موضوعی که اشاره کردی اتهامی متوجه خانم و آقا نیست و صرفا شما و خانم به رابطه نامشروع محکوم خواهید شد...ونتیجه ی دیگری نخواهید گرفت

درود بر شما، کاربر گرامی بهتر است از انجام چنین اقداماتی پرهیز کنید، چرا که با این تفاسیر به زعم بنده نمیتوان اتهامی به همسر ایشان نسبت داد، تنها شما و خانم به مجازات روابط نامشروع محکوم خواهید شد.