فحشا چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۳ #94471580

با سلام خسته نباشید خواستم ببینم مجازات خانمی که در خانه تیمی مشغول به فحشا باشد چیست؟
آیا زندان دارد یا جریمه نقدی؟
ممنون میشم جواب بدین مرسی از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع بستگی به اتهام وارده به ایشان دارد
در صورتی که این مرکز را خود تاسیس نموده و گرداننده آن باشند نهایتا تا ده سال حبس برای ایشان در نظر گرفته خواهد شد
اما در صورتی که روابط نامشروعی نیز در آن صورت گرفته باشد در صورتی که بار اول باشد به ۹۹ ضربه شلاق محکوم خواهند شد

سلام
موضوع بستگی به اتهام وارده دارد
چنانچه بعنوان گرداننده یاموسس بوده باشد تاده سال ممکن است محکوم به حبس شود
اما در موارد رابطه نامشروع حداکثر به ۹۹ ضربه شلاق محکوم می شود
نهایتا تعیین مجازات بستگی به اتهام دارد

مجازات خانمی که در خانه تیمی فحشا نمایید با عنوان رابطه نامشروع تا ۹۹ضربه شلاق مستندا به ماده۶۳۷ و۶۳۸ قانون مجازات اسلامی بدلیل حضور در محل فساد وفحشا ۱۰ روز تا ۲ ماه حبس یا۷۴ ضربه شلاق محکوم میگردد

سلام
کسی که مرکز فساد یا فحشا دایر یا اداره کند یا مردم را به فساد یا فحشا تشویق نموده یا موجبات آن را فراهم نماید به مجازات ۱ تا ۱۰ سال حبس محکوم خواهد شد.