چقدر دیه تعیین میکنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #94402357

با سلام
خدمت وکلای عزیز بنده دو ماه پیش در یک کارخانه تولید یخ خشک مشغول به کار بودم و مخزن گاز co۲ در یک متری من منفجر شد و چندین جا بدنم صدمه دید و همچنین بر اثر انفجار دچار اختلال در استرس شدم و فراموشی بیخوابی به شدت عصبی میشم کارهایی میکنم مث داد زدن سوت زدن تو خیابان ها تاری چشام و گوش سمت راستم یکم سنگین شده و دکتر پزشکی قانون ۶ ماه طول درمان برایم زد و جواب نامه پزشک قانونی که برای کلانتری فرستاد زده بود جهت ارزیابی یک ماه دیگه معاینه مجدد بشم حالا خواستم بدونم چند درصد ارش بهم میدن یا چقدر دیه تعیین میکنن تا الان ممنون میشم جواب واضح بدین فقط مقدار تقریبی درصد و دیه رو میخا بدونم تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
نحوه محاسبه دیه کار بسیار تخصصی و دقیقی است که حتما باید توسط کارشناسان این رشته، پزشکی قانونی و مراجع قضایی انجام شود.
با تشکر