برخورد با لانه فساد به چه شکل است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷ #94387762

در آپارتمان محل سکونت ما در شهرک ___ واحدی اجاره نموده و مشغول فروش مواد مخدر و رابطه نامشروع و سرو صدای بسیار زیاد رفت و آمد و مزاحمت خیلی بالا ٫ و همیشه تهدید غیر مستقیم که با چاقو میتوانند آدم بکشند به مدیر ساختمان و همسایه هام اطلاع رسانی شده ولی ترس از درگیر شدن با موضوع شدند ٫ از طرفی چون ایشان درآمد هنگفتی دارند اجاره بیشتری پرداخت میکنند و صاحبخانه هم برخوردی نمیکند ٫ گزارش فروش مواد هم به پلیس داده شد ولی برخوردی نبوده، باید چکار کرد؟ ایشان مافیا بوده و جرات شکایت مستقیم نداریم. کل بدن خالکوبی و هیکل بزرگ و فک و فامیلی هم ندارند۰

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما ابتدا اظهارنامه ای با درخواست کلیه ساکنین برای صاحب خانه بفرستید و به ایشان گوشزد نمایید درصورت اقدام جدی در دادگاه بر علیه ایشان شکایت خواهید نمود و در صورت عدم همکاری مستقیما شکواییه ای با امضای کل همسایگان به دادستان شهر تنظیم نمایید