شخصی که ثنا نداره شرایط ابلاغ به چه شکل انجام میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۳ #94305164

سلام
ببخشید ۲ تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
اول اینکه در ثنا نوشته شده اجراییه شماره فلان به نفع من به علیه فلان و فلان صادر گردید ایا از این تاریخ ۱۰ روز محاسبه میشه یا به چه صورت هست
سوال دوم اینکه یکیشون ثنا داره ولی برادرش نداره ابلاغ چقدر زمان میبره

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مانند قبل به صورت دستی به وی ابلاغ خواهد شد

با سلام ده روز از تاریخ ابلاغ به انها حساب میشود و فردی که ثنا ندارد ابلاغ بصورت دستی انجام میشود.

از تاریخ ابلاغ ۱۰ روز محاسبه میشود و اگر فرد خوانده دعوا سامانه ثنا نداشته باشد به صورت دستی ابلاغ میشود به شیوه سابق.

با سلام و ادب
دستی و توسط مامور ابلاغ

بادرود
برحسب مورد از طریق مامورین کلانتری یا پست یا فرمانداری ویاشورا ابلاغ میگردد

تمام اوراق به نشانی وی ابلاغ می گردد

سوال اول اینکه از تاریخ ابلاغ به طرف مقابلتان ده روز مهلت محاسبه میشود.دوم ابلاغ دستی و توسط مامور ابلاغ میشود