آیا میتونن با توجه به این تعارض آشکار پلاک من رو به نام شاکی کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۴ #94224165

با سلام.
خونه نیمه سازی رو بنده با یه ملکی معامله کردم البته ندیده، بعد که دیدم متوجه شدم کلاه رفته سرم و خواهان فسخ اون قسمت معامله شدم و زمین رو گفتم نمیخوام طرف قبول کرد که دو ماهه پولش رو بده ولی بعد از یکسال امتناع میکنه و الان شکایت به الزام به تنظیم سند رسمی کرده و دادگاه بدون در نظر گرفتن موارد دفاعیه من و قبول دادخواست فسخ متقابل از طرف من رای به الزام به تنظیم سند صادر کرده در حالیکه پلاک ذکر شده در حکم متعلق به دولت است نه من و من فقط یه فرعی از اون دارم که به دلیل عدم اطلاع شاکی ذکر نشده و من هم دیدم پلاک مال من نیست اعتراص نکردم و الان اجراییه صادر شده آیا میتونن با توجه به این تعارض آشکار پلاک من رو به نام شاکی کنن ؟؟ و در ثانی چجوری میتونم فسخ مورد معامله رو بخوام ؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود موضوع بستگی به شرایط مفاد قرارداد دارد.

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد

موضوع بستگی به شرایط مفاد قرارداد دارد والبته فسخ نیز فوریت دارد.

شما میبایست اراده خود بر فسخ معامله را به طرف مقابل اعلام می کردید و سپس تایید فسخ را از دادگاه صالحه درخواست می نمودید با توجه به فوریت موضوع اعلام فسخ و شرایط پیش آمده درخصوص صدور حکم الزام به تنظیم سند ، شما میبایست حتما با یک وکیل مشاوره مفصل داشته باشید

درود بر شما

موضوع بستگی به شرایط و مفاد قرارداد شما دارد و البته فسخ نیز فوریت دارد