فروش کالا و یا خدمات صرفا صادراتی آیا مشمول قانون گرانفروشی میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۵ #94212852

بنده کالای صادراتی (که در ایران اصلا فروش و متقاضی ندارد) را به یک تاجر فروخته ام . حال از من تحت عنوان گرانفروشی شکایت کرده است

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض مذکور : اگر داخل ایران و به شخص یا تاجر ایرانی ولو بقصد فروش در خارج از کشور نیز باشد متصور امر میتواند باشد البته با اثبات موضوع با مدارک مستدل.
نکته : اگر کالای ممنوعه یا غیر قابل فروش در ایران باشد لذا بسبب ممنوعیت معامله کالای ممنوعه قابل پیگیری خواهد بود که جرمش سنگین تر از گرانفرویست البته علاوه بر مصادره و امحاء کالای ممنوعه
لطیفه کلام : ملاک گرانفروشی در قانون ،فروش یا عدم فروش کالا نیست . بلکه ملاک درصد قانونی بر سود کالاست .