به من مرخصی طبق قانون تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۶ #94193537

با سلام و احترام
خانمی هستم ۳۵ ساله، من و همسرم بچه ای رو از طریق بهزیستی به فرزند خواندگی گرفتیم ایا به من مرخصی طبق قانون تعلق میگیره؟؟ من نیروی شرکتی یکی از دانشگاه های دولتی تهران می باشم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به شما تعلق نمی گیرد.

مگر زایمان کردی که فکرکنی به شما تعلق می گیرد واگر هم منظورتان دادن غذا به بچه است بله همانند دیگر پرسنل خانم می توانید طی ساعات محدود استفاده کنی

منظورم مرخصی برای مراقبت از کودک،شنیده بودم به کسی که چنین شرایطی داره ۸۴ روز مرخصی میدن

مرخصی زایمان به شما تعلق نمیگیرد

باسلام
منظور از مرخصی ،چه نوع آن است؟اگر مرخصی زاینان منظور شماست خیر.

اگر منظورتان مرخصی زایمان است چنین مرخصی به شما تعلق نمیگیرد .