آیا برای تعیین حق رای در هیات مدیره شرکت سهامی خاص محدودیت خاصی موجود است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #94182013

(درصد سهام یا موارد دیگر)
اگر بله چه محدودیت هایی

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ببینید از اونجایی که مدیران سهامی حتما سهامدارن خودشون هرکس به هر تعداد برگه سهامی که داره حق رای داره مثلا من سیصد برگ سهم دارم شما سه برگ سهم رای من به رای شما ارجحیت داره چون دارای درصد بیشتری از سهام هستم اگار رای من سیصد تا شمرده میشه رای شما سه تا حالا تعداد برگ سهام چقدر باید باشه سقف نداره شما بر اساس سرمایه اولیه ات که مثلا یک میلیونه میتونی ده برگ سهم صد هزاری مشخص کنی و تقسیمش کنی میتونی هم صد برگ سهم ده هزاری مشخص کنی اصلا محدودیتی نداری ولی کف داره شما تو اساسنامه ات مشخص کردی اعضای هیئت مدیره مثلا باید دارای __ برگ سهام باشند پس اون تعداد رو باید تو حداقلت رعایت کنی موفق باشی

سلام. منظور شما واضح نیست.‌اگر منظورتان برای انتخاب هیات مدیره هست،‌
۱. هیات مدیره در هنگام انتخاب و در تمام مدت تصدی باید از سهامداران شرکت باشند. (ماده ۱۰۷ لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت)

۲. در شرکتهای سهامی برای انتخاب مدیران تعداد آراء هر رای دهنده (هر سهم یک رای) در عدد مدیرانی که باید انتخاب شوند ضرب می شود و حق رای هر رای دهنده برابر حاصل ضرب مذکور می باشد و هر رای دهنده می تواند حق رای خود را به یک نفر بدهد یا آنرا بین چند نفر تقسیم کند. اساسنامه شرکت نمی تواند خلاف این ترتیب را مقرر نماید. (ماده ۸۸ لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت)