چرا ما باید به خاطر کاری که نکردیم تعهد بدیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۰ #93966475

یک روز جمعه که در خانه بودم پیامکی مبنی بر بد حجابی برایم آمد در صورتی که ساعتی که ذکر شده بود من خانه بودم حتی تمام آن هفته را خانه بودم همسرم به وزرا رفته حتی فیلم دوربین مداربسته پارکینگ هم با خود برده اما توجهی نکرده و گفتن باید تعهد بدهی! برای کاری که نکردیم!! من خانه دار هستم بچه کوچک دارم و اکثرا خانه هستم! حتی نگهبان هم می تواند شهادت دهد که خانه بودم و ماشین از پارکینگ خارج نشده! اما گفتن اگر باز تکرار شود ماشین را میگیرن! کلانتری به ما گفتن احتمالا کسی با شما دشمنی داشته و شک ما به یکی از همسایه ها میرود که به تازگی بحثی با ایشان داشتیم!! چرا ما باید به خاطر کاری که نکردیم تعهد بدیم!؟ اگر این آدم باز بخواهد همچین کاری کند و باز از ما مدرک قبول نکنند چه باید بکنیم!؟. دادگاه هم قبل از صدور حکم مدرک می خواهد اما این ها برای خودشان حکم میدهند حتی با وجود مدرک و شاهد!!!

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه این مورد تا به حال برای چندین نفر اتفاق افتاده.
میتوانید این موضوع را به مراجع مربوطه اطلاع دهید.اما اصولا پیگیری و اثبات آن بسیار دشوار است

با سلام
هر چند میتوانید برای اثبات بیگناهی خود اقدام نمایید اما متاسفانه بسیار سخت و دشوار و زمان بر خواهد بود
لذا بهتر است تعهد دهید تا مشکلات دیگری برای شما پیش نیاید .

متاسفانه این سیستم جدید نیروی انتطامی به هیچ جا وصل نیست و نمیشود به جایی اعتراص و شکایت کرد ...بهترین راه این است که شما تعهد بدهید و گرنه خودرو توقیف میشود ...چاره ایی نیست.