من رضایت بر طلاق ندارم، چطور اقدام قانونی نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۳ #93917822

سلام و وقت بخیر
من ۸ ساله که ازدواج کردم. دو دختر ۴ و ۲ ساله دارم. تو این ۴ سال زندگیم فراز و فرود زیاد داشته. شوهرم ورشکست شد و من از هیچ کمکی براش دریغ نکردم. الان که تا حدودی خودش رو جمع و جور کرده مدام به من میگه میخوام طلاقت بدم دوستت ندارم.
دو ماهه فقط شبها ساعت ۱۲ میاد خونه برای خواب و ساعت ۷ میره. یا سرکار یا خونه پدرشون.
من راضی به طلاق نیستم، پول مهریه هم نداره. الان به دو روش من رو تهدید میکنه.
یکی اینکه میگه پول ندارم میرم پایین شهر برات خونه میگیرم.
دوم اینکه میگه با قاضی صحبت کردم که علی رغم میلت طلاقت بدم و مهریه هم اقساطی میدم. آیا اینها ممکنه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر زوج خواستار طلاق باشد باید مهریه نفقه و کلیه امور مالی تعیین تکلیف بشه در صورت تقسیط کلیه اقساط را تا روز طلاق تصفیه کنه در حق شما اون وقت میتونه شما رو طلاق بده

با سلام
در صورت درخواست طلاق به درخواست شوهر می بایست تمام مهریه و حق و حقوق همسر را نقدا پرداخت نماید و رضایت همسر را راجع به امور مالی گرفته باشد و همچنین در صورت طلاق به درخواست شوهر میتوانید درخواست تنصیف اموال از دادگاه بخواهید تا نصف اموال شوهر به شما انتقال بیابد