او از کسی رشوه میگیره، ممکنه برامون دردساز بشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۹ #93883627

من یه دوست دارم که همسرش تو مرزبانی سپاه کار میکنن چن روز پیش از من شماره حسابی گرفت که به گفته خودش پول داره قرض میگیره از اشناهاش که ماشین بخرن
ناگفته نماند اول گفت پول بورس که سرمایه گزاری کرده بوده که با پدرش شریکی خونه بگیرن و گفت که نمیخواد خونواده همسرش بفهمن و بخاطر همین پولو واریز میکنه به حساب من بمن گفت ۱۰ تا ۱۵ میلیونه پول واریزی به حساب من به ۳۱ میلیون رسید و من شک کردم
ازش پرسیدم و گفت که دارن از اشناها پول قرض میگیرن که ماشین بخرن
امشب که با همسرم این موضوع رو مطرح کردم گفت شاید شوهرش داره از کسی رشوه میگیره و ممکنه برامون دردساز بشه
به دوستم گفتم که شماره حساب بده که پولتو بزنم به حسابت
وشماره حساب مادرشو داد بهم
ده تومن زدم به حسابش و قرار شد الباقی رو فردا برم بانک بزنم به حسابش
خیلی نگرانم که واس من مشکلی پیش نیاد الان من باید چیکار کنم که اگه مشکلی پیش اومد بتونم ثابت کنم بیگناهم

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت اثبات عدم اطلاع از موضوع،مسئولیتی ندارید

با سلام و احترام
پیشنهاد می شود رسید پرداخت را نزد خود نگه دارید

در صورتی که شما اثبات نمایید از موضوع اطلاعی ندارید مسوولیتی متوجه شما نخواهد بود

سلام
بله ممکن است در اینده دردسر ساز شود. درخواست دوستتان را اگر بصورت پیامک است حفظ کنید ولی درحال حاضر چون علم به موضوع نداشتید مرتکب جرم نشدید . قرار دادن حساب شخصی در اختیار دیگران دردسر دارد

باسلام درصورت اثبات عدم اطلاع مسئولیتی ندارید

درود بر شما، با توجه به این نکته که شما در جریان نبودید، می‌توانید با استناد به صحبت های ایشان در پیام ها و ارسال شماره کارت برای ایشان، در صورت بروز مشکل از خود دفاع کنید.

درود
اگر شما در جریان نبوده اید نگران نباشید اگر از دوستتان مدارکی در خصوص تقاضا شما کارت دارید نگهداری کنید.