بخاطر داوری عدم استماع خورد و بنده دوباره سال قبل شکایت کردم، تکلیف بنده چیه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۱ #93854670

با سلام بنده در مرغداری یه نفر کار کردم که ایشان سه سالن اصلی و دو سالن کوچک فرعی داشتن که بنده سه سالن اصلی را با مصالح برای ایشان برق کاری کردم و لب بعد از کار به علت ندادن بدهی خود به اختلاف خوردیم و قراداد قبلی نداشتم و بعد از حصول اختلاف طی یک قراردادی مقرر شد ایشان پول بنده را بدهد و داور انتخاب کردم که کاملا سنتی و بیرون از تشریفات دادگاه بود و ایشان با داور همکاری نکردن و همچنین داور نامه نوشت و خواست تا بنده برای حقاق حق خود به دادگاه مراجعه کنم ( از قوانین داوری اطلاع نداشتیم ولی داور صراحتا طرف مقابل را طی نامه ای مقصر دانست برای همکاری نکردن تعین تکلیف حساب ) و بنده شکایت کردم و طبق قرارداد و فاکتور حال ایشان بعد از حصول اختلاف دو سالن فرعی که یک دهم کل مرغداری نبوده رو به شخص دیگه واگذار کرده و و در لوایح خود چندین بار بطور کامل گفته بنده برای ایشان کار را نیمه کاره انجام دادم و پول وسایل و دستمزدم را پرداخت کرده ان حال بعد از چند روز دوباره یه لایحه گذاشته و گفته شهودی دارم که قسم بخورن نه تنها من برای ایشان کار نکردم بلکه وسایل هم نبردم و اصلا در محل مرغداری ایشان نبودم که کاملا در تناقض با لایحه قبلی و قرارداد هست بصورت آشکار و در جلسه رسیدگی شهود از دوستان خود که اصلا ربطی به موضوع نداشتن و در قرارداد هم کس دیگه شاهد بود یعنی دو نفر از بیرون که هیچ علمی به موضوع دعوا نداشتن معرفی کرد و انها گفتن شاهدن بنده به محل کار وی رفتم و یکم هم کار کردم ولی چون تفن جواب ندادم بقیه کار رو به شخض دیگه واگذار کردن و شاهد دیگر گفت قرارداد اولیه با من بود چون اختلاف بوجود اومد کلیه کارها رو شخص دیگه انجام داد که کاملا مشخص هست که اصلا در تناقض با همن و دروغگویی کاملا مشهود هست ناگفته نمانه مربوط به ۹۴ هست که بنده شکایت کردم و بخاطر داوری عدم استما خورد و و بنده دوباره سال قبل شکایت کردم حال تکلیف بنده چیه چه کاری بکنم حال داور هم گفته میتوانه رای بده که سالهای قبل بخاطر نیافتادن اختلاف نداده بود گفته بود دادگاه رای بده بهتره ممنون از شما

مشاوره حقوقی داوری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در مواردی که طرفین توافق می نمایند بر این که به اختلافات ایشان از طریق داوری رسیدگی شود، صرفا مجاز خواهند بود به داور مراجعه نمایند. در این حالت دادگاه فاقد صلاحیت برای رسیدگی می باشد. کما این که در مورد شما نیز دادگاه یک بار قرار عدم استماع دعوی صادر نموده است. بنابراین می بایست دعوای خود را به داور مرضی الطرفین ارجاع نموده و به ایشان تقاضانامه داوری تقدیم نمایید تا پس از رسیدگی، در مهلت مقرر رای صادر نمایند. این رای لازم الاجرا بوده و از طریق دادگاه اجرا خواهد شد.