باز میتونم اعتراض بزنم به رای صادر شده؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۷۸ #93796922

باسلام و عرض ادب خدمت شما وکلای محترم.بنده سوالی از خدمتتون داشتم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.ببخشید بنده برای شخصی به مدت سه سال و چهار در رستوران کار کردم.که ایشون برای بنده حتی یک روز هم بیمه واریز نکردن.خلاصه بنده در اداره کار محل کارم از ایشون شکایت کردم بابت حق و حقوقم.ولی بخاطر این که از بنده در اداره کار قرارداد کار بنده با کارفرما رو خواستند.که من گفتم من قرارداد ندارم.ولی همسایه‌ها رستوران و اون افرادی که با هم همکار بودیم میتونن شهادت بدن.ولی گفتن که ما افرادی که با شما همکار هستن رو به شهادت قبول نمی‌کنیم.ولی از همسایه‌ها یه رستوران تحقیق میکنیم.که ببینیم ادعای شما تایید می‌کنند یا نه که متاسفانه به دلیل آشنایی زیاد با کارفرما. همسایه به دروغ گفتند که کارگر یعنی من فقط به مدت یکماه الی چهل روز نهایتا دراین رستوران کار کرداند. و اداره کار هم بنا به شهادت همسایه‌ها رای رو صادر کرد که یکماه کار کرده است.خلاصه من اعتراض دادم نسبت به رای.در جلسه رسیدگی تجدیدنظر.که من رفتم در جلسه.بهم گفتن که در این جلسه .ما نه شاهد قبول داریم و نه قسم خوردن.گفتن که ما اینجا فقط مدرارکی که اثبات کنه شما اونجا کار کردین.که من گفتم تنها مدرکی که میتونم بیارم این هست که.پرینت حساب های بانکی رو بیارم که بعضی وقتا به کارت بانکی خودم یا خانومم پول کارت به کارت کردن.که گفتن همین پرینت حساب.کافیه فقط ببر کپی برابر اصل کن.و سر جلسه دوم بیار که من بردم ولی کارفرما هیچ مدرکی که بتونه ثابت کنه من واسش کار نکردم نداشت.الان میخام بدونم که با اینکه من مدارک بردم برای اثبات ادعام.بازم هیت تشخیص میتونه مدارک بنده ندید بگیره و رای از خودش بده.یا اگر اینکارو کرد.من باز میتونم اعتراض بدم به رای صادر شده.پیشاپیش عذرخواهی میکنم بابت طولانی شدن سوالم ؛:وتشکر میکنم بابت پاسخگویی به سوال بنده.واقعا پاسخ هاتون برام خیلی حیاتی هست.نمیزاره که حقم پایمال بشه

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان اعتراض به این آرا در دیوان عدالت اداری وجود دارد .

کارفرمای شما بی نیاز از اثبات کار نکردن شماست چرا که اولا امر عدمی قابل اثبات نیست و ثانیا از آنجا که شما مدعی هستید بار اثبات ادعا بر عهده شماست، به هر روی آرای قطعی و نهایی داره کار تحت شرایطی قابل شکایت در دیوان عدالت اداری نیز هست.

در صورتی که رای به نفع شما صادر نشود می توانید از طریق دیوان عدالت اداری اعتراض کنید

درود بر شما، با توجه به این تفاسیر، محتمل است رای به نفع شما صادر شود، لکن چنانچه رای به هر دلیلی به نفع شما صادر نگردید، می‌توانید ظرف یکماه از آن رای در دیوان عدالت اداری اعتراض کنید.

سلام
با ارائه مدارکی جدیدی که به هیات دادید قاعدتا باید رای به نفع شما صادر شود ولکن اگر این طور نشد شما دردیوان عدالت اداری اعتراض نمایید.

درود
اگر رای به ضرر شما بود ظرف یک ماه می توانید در دیوان عدالت اداری اعتراض کنید.

هیات با توجه به مستندات شما رای خواهد نمود ولیکن اگر رای به ضرر شما صادر شد می توانید در دیوان تجدید نظر خواهی نمایید