مدت ۵ روز از زمان مشاهده بنده و اومدن پیامک حساب میشه یا از روز شانزدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۱ #93780028

برای بنده امروز یک پیامک به گوشی ام اومد که به سامانه الکترونیکی ثنا مراجعه کنم جهت رویت ابلاغیه و متن ابلاغیه بدین شرح است که از زمان قرار گرفتن در سامانه پنج روز مهلت دارم و نوشته : حضور شما جهت تفهسم اتهام و اخذ دفاع ضرورت دارد در صورت عدم حضور جلب خواهید شد . دعوی علی مشفق به طرفیت مبنی بر توهین به اشخاص عادی و مزاحمت تلفنی با توجه به علت حضور مندرج این ابلاغیه . شعبه.......دادگاه کیفری ۲ ( شعبه......جزایی سابق )
سوال اینه که این موضوع چیه و دیگر اینکه نوشته از ۹۹/۷/۱۶ در سامانه قرار گرفت ولی امروز شنبه ۹۹/۷/۱۹ برای من پیامک اومده و مدت ۵ روز از زمان مشاهده بنده و اومدن پیامک حساب میشه یا از روز شانزدهم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به تاریخ درج در سامانه که ۱۶ مهر می باشد آخرین مهلت حضور و معرفی شما ۲۲ مهرماه است .

تاریخ ابلاغ تاریخ درج در سامانه هست ولی به دلیل تاخیر در ارسال پیامک شما عذر موجه در حضور با تاخیر دارید.به شعبه مراجعه کنید و عذر موجه خود رو شرح بدین.