چطور می توانم اثبات کنم این شاهد کلا دروغ می گویید؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۲۷ #93762593

من به عنوان خریدار یک ملک در دادگاه حضور پیدا کردم به عنوان شاکی از فروشنده که از دادن ملک امتناع میکند و مدعی فسخ است و این اتفاق نیفتاده است و و جهت ادعای فسخش به جز عدله هایش یک شاهد که از اقوامش است آورده کسی که در جلسه معامله حضور نداشته و من نمیشناسم او را . امده و مدعی شده من را می شناسد و من به او حضوری چند روز بعد از معامله گفته ام یه پولی بهت میدم این معامله را جور کن یعنی به فسخ اگاهم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نگران نباشید اولا که با شهادت یک شاهد موضوع اثبات نمی شود ثانیا می توانید از شاهد به عنوالن شهادت کذب شکایت کنید

شاهد در موضوعاتی مثل شما باید دونفر باشد

درود
یک شاهد نمی تواند به عنوان دلیل ثابت کننده باشد.

شهادت یک نفر قانونا تاثیر چندانی ندارد لذا باعث علم قاضی به این موضوع میشود شما میتوانید با طرح سوالاتی کذب موضوع را اثبات کنید

سلام اصل بر لزوم قراردادهای وفسخ استثنا است و شاهد با توجه به در یافت بخشی از ثمن کافی نیست

با سلام باید از برخی ترفندها در دادگاه و درحضور قاضی بتوانید دروغش را به اثبات برسانید

سلام در پرونده شما شاهدین که امضا در قرارداد اصلی بوده اند دارای ارز ش حقوقی و محکمه پسند نزد قاصی میباشد وشما میتوانید با طرح سوالات مختلف زمان مکان نوع پرداختی وموارد دیگر از شاهد معرفی شده ادعای کسب ایشان نزد قاضی پرونده محرز نمایید موفق باشید