آیا با این وجود میتوان نکاح را فسخ کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۱ #93715434

با سلام.
من یکسال و ۵ ماه پیش ازدواج کردم و چند مدت پس از ازدواج متوجه شدم نامزدم باکره نیست و چند روز بعد به خدمت سربازی رفتم که متوجه شدم نامزدم با پسری که قبل از ازدواج با من در ارتباط بوده و رابطه جنسی داشته ارتباط دارد و سرهمین موضوع یکسال است اختلاف داریم و طی چت های واتساپ نامزدم بارها به رابطه داشتن به شخص سوم قبل و بعد از ازدواج اعتراف کرده است. من از ایشان سوال کردم که چه زمانی متوجه شدم او باکره نیست و اون هم گفته شب عقد. چند بار این پرسش را من مطرح کردم و این پاسخ را شنیدم. من و نامزدم پس برملاشدن رابطه با شخص ثالث شرط گذاشتیم که با هم زندگی کنیم اگر من نتوانم با این مسئله کنار بیایم بصورت توافقی جدا شویم. آیا با این وجود میتوان ازدواج را فسخ کرد؟ (درضمن رابطه جنسی هم داشته ایم)

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که از موضوع اطلاع نداشتید امکان فسخ خواهید داشت

سوال بسیار مبهم،بی نظم و ترتیب و نادقیق طرح شده.نمیدانم که خودتان میتوانید منظورتان را متوجه شوید یا خیر،اما اگر منظورتان در نهایت این بود که به علت تدلیس (تقلب و دروغگویی) خانم میتوانید نسبت به فسخ نکاح اقدام نمایید یا خیر باید عرض کرد هرچند چنین امکانی وجود دارد،اما شما میبایستی که عدم بکارت ایشان حین العقد و البته بی اطلاعی خود را در محکمه به اثبات برسانید که خب اس ام اس و چت برای اثبات موارد فوق کفایت نمیکند.

فسخ نکاح براساس فریب و مخفی نمودن این مساله نیاز به دلیل و مدرک اثباتی دارد و چت کافی نیست. نامه پزشکی قانونی یا شاهد

اگر شما قبل از نکاح از این موضوع مطلع بودید حق فسخ نکاح نخواهید داشت در غیر اینصورت و در صورت تحقق فریب در نکاح ب محض اطلاع از این موضوع فورا باید درخواست فسخ کنید

سلام
فسخ نکاح در صورتی انجام میگیرد که شخص فریب خورده کاملا از موضوع بی اطلاع بوده