از مخابرات نامه فرستادن که بدهی دارد و اگه ندهید مصادره میکنن چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۷ #93664796

سلام سیمکارت همراه اول به مدت پانزده سال دست من بود پدرم هدیه داده بودن ولی به نام پدرم بود سندش
بعد فوت پدرم ورثه سیم کارت رو شکستن و نزاشتن استفاده کنم الان دو سالی هست پدرم فوت کردن و ۴ نفر از ورثه به نامم میزنن ولی ۴ نفر دیگه پولشو میخوان و مبلغ خیلی بالایی میگن مبلغ خط رو

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید درخواست نمایید تا سیم کارت که جزء ترکه محسوب می گردد با قیمت کارشناسی به فروش رسیده و وجوه حاصله بین وراث تقسیم شود یا به نوعی رصایت سایر وراث را جلب نمایید نسبت به خرید سهم دیگران یا تملک از طریق تقسیم قانونی مالکیت خود را قانونی نمایید و گرنه مخابرات حق خواهد داشت سیم کارت مذکور را ضبط و مصاده نماید

اهمیت سیم‌کارت در مدت پانزده سال کارکرد مشخص شود گرچه مالکیت مادی سیم‌کارت برای ایشان نبوده اما اگر از شکستن سیم‌کارت متضرر شده اند به نحوی که درنتیجه فعل مرتکبین دچار ضرروزیان شده باید اثبات وادعای خسارت نمایند اثبات اهمیت سیم کارت درصورت وجود برای دارنده آن وضرر برای سایرین مشخص شود

درود
چون مال موروثی است رضایت و ات دیگر را جلب کنید.

با سلام
باید رضایت کلیه ورثه اخذ شود .

باید رضایت ورثه را جلب کنید والا سیم کارت ضبط می شود

در هر صورت باید رضایت وراث را جلب کرده یا از طریق قانونی تقسیم و فروش ترکه را مطرح نمایید تا با قیمت گذاری کارشناسی بتوانید نسبت به خرید سهم دیگران یا تملک از طریق تقسیم قانونی مالکیت خود را قانونی نمایید . همچنین میتوانید برای جلوگیری از تخلیه و ضبط سیم کارت نسبت به پرداخت بدهی آن اقدام نمایید تا پس از تعیین تکلیف ، سهم سایرین به نوعی تهاتر شود .

باسلام بایستی رضایت کلیه وراث اخذشوددرغیراینصورت سیم کارت مصادره خواهد شد.