آیا با وجود این مدارک زوجه محکوم میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۰ #93646964

سلام روز خوش

در پرونده کیفری اگر مدرک فقط اسکرین شات باشد که در آن چت شده و عکس زن تنهاس و نیمه برهنه است و صورت مشخص است و در عکس و چتهای دیگر برهنگی زن هست ولی صورتش مشخص نیست و اسکرین ها مال خطی است که فروخته شده و مال ۳ سال قبل است و شاکی با نوشته های دروغ زن را محکوم به رابطه با مردان کرده و مرد یکسال است پرونده طلاق زن را قبل شکایت نامشروع در جریان انجام دارد .و الان این شکایت را کرده.

با این مدارک زن محکوم میشود؟؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اسکرین شات جزء ادله اثبات دعوی کیفری نیست و صرفا یک اماره است ازطرفی اسکرین ها مال خطی است که فروخته شده وبرای سه سال قبل است .
به اعتقاد بنده زوجه رامیشود تبرئه کرد

در پرونده کیفری اگر مدرک فقط اسکرین شات باشد که در آن چت شده و عکس زن تنهاس و نیمه برهنه است و صورت مشخص است و در عکس و چتهای دیگر برهنگی زن هست ولی صورتش مشخص نیست و اسکرین ها مال خطی است که فروخته شده و مال ۳ سال قبل است و شاکی با نوشته های دروغ زن را محکوم به رابطه با مردان کرده و مرد یکسال است پرونده طلاق زن را قبل شکایت نامشروع در جریان انجام دارد .و الان این شکایت را کرده.

با این مدارک زن محکوم میشود؟؟

با این مدارک زن محکوم نمی شود تازمانی که اقرار بر امری نکر ده باشد

اسکرین شات صرفا یک اماره است. دلیل ثابت کننده ادعا نیست
شاکی به دلایل دیگری برای اثبات ادعای خود احتیاج دارد.

صرف ارائه اسکرین شات دلیل نمیباشد و اماره ای برای کمک به علم قاضی است ، زن هم میتواند این ادعا را رد کند و عنوان کند این مدارک ساختگی است ، اثبات ادعا بر عهده شاکی اشت .