آیا اجرای قرار تامین دلیل در ملک اجاره به دو نفر، منوط به تخلیه کامل ملک می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۰ #93574078

باسلام،
بنده و دوستم به صورت مشاع و بالسویه یک یک دستگاه آپارتمان اداری را اجاره نمودیم، بعد از اتمام قرارداد، دوست بنده با توجه به یکی از مفاد قرارداد که تصریح کرده، بعد از انقضا مدت اجاره، اجرت المسمی به موجر تعلق می گیرد، خواستار ادامه قرارداد بوده و از تخلیه ملک امتناع می نمیاید لیکن به دلیل پایان مدت اجاره خواستار اتمام قرارداد می باشم بنابراین وسایل خود را تخلیه نموده ام، لذا شورای حل اختلاف بر اساس درخواست بنده اقدام به صدور قرار تامین دلیل نمود لیکن کارشناس مربوطه، اجرای قرار را منوط به تخلیه کامل ملک می داند، این در حالی ‌است که شریک بنده از تخلیه ملک مورد اجاره امتناع می نماید، لطفا بنده را در این خصوص راهنمایی نمایید، که در حال حاضر چه اقدام قانونی باید انجام دهم. باتشکر.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی
شما نیازی نیست به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید.میبایست نسبت به ارسال اظهارنامه برای موجر مبنی بر اینکه شما ملک را تخلیه کرده اید و اسباب ووسایل خود را از محل اجاره منتقل نموده اید ودر روز معین کلید انرا تحویل موجر میدهید. ضمنا بیان کنید که این دوست شماست که همچنان متصرف است.

باسلام

تامین دلیل نیازی به تخلیه ملک ندارد. مگر اینکه شما میخواهید خالی بودن ملک را به عنوان دلیل تامین کنید که خب طبیعتن در صورت خالی نبودن این موضوع صورتجلسه نمی شود.