اولین بارم هست که احضاریه میبینم آیا زندانی میشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۳۱ #93549815

سلام من خیلی پسر خجالتی و کم حرف و سر بزیری هستم یه احضاریه امروز اومده دم در خونمون و نوشته تفهیم رفع اتهام کلاه برداری!
من همیشه سرم تو لاک خودم هست و کاری به کسی ندارم.میخواستم بپرسم که صد در صد مجرم شناخته شدم که احضاریه دادن؟ تا رفتم دادسرا منو میبرن زندان؟ یا قاضی از من فقط سوال میکنه؟
چه جوریه؟ خیلی استرس دارم چی کار کنم؟ اولین باره احضاریه میبینم.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علی الاصول در وهله ی اول جلب صورت نخواهد گرفت، اما جهت اطمینان ضامن یا وثیقه ی معتبری به همراه داشته باشید.

سلام.اگر به عنوان متهم احضار شده اید حتما اول وقت اداری بروید و به همراه خود یک کارمند رسمی یا یک سند ملک به عنوان کفیل یا وثیقه گذار ببرید

بنام خدا _اگه در مرحله دادسرا هست و علیه شما به اتهام کلاهبرداری شکایت شده حتما وقتی تشریف می‌برید بازپرسی با خودتون ضامن ببرید نه خیر اگر در بازپرسی مجرم شناخته شوید دادگاه کیفری دو و بعد آن تجدید نظر اعاده دادرسی میشه تو این مراحل دفاع کرد