نحوه ردیابی مجرم از طریق کارت ملی هوشمند و طرق دیگر

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۵۱ #93517196

سلام، بابت پرونده‌ی کلاهبرداری شخصی را محکوم کردم، اما این شخص فراری و مکان زندگیش نامعلوم است که جلبش کنم و تمام خطوطی که به نامش هستند خاموشند. من شنیدم کارت ملی هوشمند GPS داره، آیا صحت داره؟ میشه از طریق ردیابی کارت ملی هوشمند مجرم رو پیداش کنیم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نقطه زنی از طریق کارت ملی امکان ندارد اما موضوع که هست این است که شمامی می‌توانید با درخواست انسداد کارت ملی و یا انسداد حسابهای بانکی از طریق قانونی اقدام بفرمایید شاید برای شما کارساز شود که مطمئنا چنین خواهد بود

سلام، چنین موضوعی صحت ندارد و میتوانید درخواست مسدودی کارت ملی رو بدید در صورت پذیرش از سوی قاضی شعبه ، ایشون ممنوع الخدمات میشن و بدین طریق برای رفع انسداد کارت ملی مجبوربه توافق خواهد شد.

با سلام
خیر چنین موضوعی صحت ندارد.

با سلام خیر می‌توانید درخواست کنید که کد ملی ایشان مسدود شود

باسلام؛
خیر چنین امکانی فراهم نیست.

سلام خیر ،میتوانید از طریق شماره موبایل و تلفن نقطه زنی انجام دهید

سلام و عرض ادب

چیزی که شما درخصوص کارت ملی شنیده اید؛ صحت ندارد یعنی امکان ردیابی و نقطه زنی کارت ملی مانند نقطه زنی تلفن همراه، وجود ندارد؛ چیزی که ممکن است؛ توقیف کد ملی است نه ردیابی و نقطه زنی آن ...

به این معنی که وفق دستور مقام قضایی ( که بسیار به ندرت و در شرایط خاص اتفاق میوفتد و معمولا مرتبط با پرونده های ویژه اقتصادی، امنیتی و اطلاعاتی است)؛ کدملی محکوم علیه بطور سیستمی توقیف و مسدود میشود لذا هیچگونه خدماتی از طریق کدملی اعم از هرگونه خدمات بانکی، خدمات پستی، ثبت خرید و فروش، گواهی امضا و غیره در دفاتر اسناد رسمی، ثبت ازدواج، خدمات اپراتورهای تلفن همراه، خدمات پلیس بعلاوه ۱۰ درخصوص خودرو یا پاسپورت، خرید بلیط پرواز یا قطار و اقامت در هتل ها و بطور کلی هرگونه خدمات دیگری که نیازمند اعلام و ثبت کدملی فرد باشد، به وی قابل ارائه نیست فلذا پس از مدتی که فرد حتی برای خرید یک بلیط ساده حمل و نقل بین شهری با اتوبوس هم دچار مشکل شود، ناچار میشود برای رفع توقیف از کدملی خود اقدام قانونی کند و به این واسطه با مراجع به مرجع قانونی جهت پیگیری مشکل کدملی خود، جلب خواهد شد لکن دستور این امر (توقیف کدملی) امری نادر است و به سادگی و برای موضوع هر پرونده ای توسط مرجع قضایی صادر نمیشود چون خلاف آزادی های فردی و حقوق شهروندی مورد حمایت در قانون اساسی کشور است.