چجوری میتونم روی پرونده ایی که رای صادر شده، اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۶ #93515465

بنده سال نود شش با یه کارخونه کار میکردم به عنوان نمایندگی رفتم که قرار داد ببندم بعد از امضای قرار داد گفتم چوو مدیر عامل نیستش قرار داد رو بعدا برام ارسال میکنن که هیچ وقت ارسال نکردن منم سفته هارو پشت نویسی کردم که بدون ثبت در قرارداد رسمی فاقد اعتبار میباشد بعد از چند ماه طبق فاکتور های خود کارخونه من مبلغ ۱۲ ملیون بده کار بودم که باید ۴ ملیون بابت مرجوعی و کرایه بار هم ازش کم بشه و الباقی حساب رو واریز کنم که حدودا میشد ۵ ملیون که دیگه خبری از طرف کارخونه نشد بعد از دوسال برای بنده از سامانه ثنا اخطاریه اومد که اقدام شده روی ضمانتم باید برم دادگاه اصفهان و من چون تبریز بودم و طی مسافت برام مشکل بود با کار خونه تماس گرفتم گفتم که من بدهیم نزدیک ۵ تومنه چرا ضمانت من رو روش اقدام کردن گفتن که اشتباه شده و متوقف میکنن اما اینجوری نبود و ادامه دادن شکایت رو و حالا تماس گرفتن که باید کل مبلغ رو بدی و حکم قطعی صادر شده وچونکه من دادگاه حاضر نشدم و محکوم شدم حکم جلبم رو گرفتن من چجوری باید از خودم دفاع کنم؟ از طرفی چون سامانه ثنا داشتم دادگاه برام حضوری ثبت کرده حکم رو

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت حضوری بودن رای و گذشت مهلت اعتراض به تجدید نظر امکان اعتراض نخواهد بود

اگر رای حضوری بوده و مهلت اعتراض گذشته باشد جای اعتراض ندارید

درود
در مهلت مقرر تجدید نظر خواهی کنید.

با سلام..
با توجه به توضیحات جنابعالی.. رای صادره بلحاظ عدم حضور شما در جلسه رسیدگی غیابی بوده، مگر اینکه لایحه ای از طرف شما به شورای حل اختلاف ارسال گردیده باشد..
در هر حال در صودت حضوری بودن حکم صادره، اقدام دیگری متصور نمی باشد و تنها می توانید دادخواست اعسار و تقسیط جهت اثبات ناتوانی در پرداخت بصورت یکجا و نهایتا پرداخت اقساطی در شعبه مطرح نمائید..
موفق باشید..

در صورتیکه رای صادره حضوری بوده و مدت زمان مقرر برای تجدیدنظرخواهی منقضی شده باشد امکان اعتراض دیگری وجود ندارد .