اگر بگوید من چیزی ندیدم ولی بعد مدت ها با پول راضی بشه بره بگه دیدم, آیا حرفش تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۰ #93426398

با سلام کسی که شهادت بده برای لواط و داخل سه جلسه بگه من چیزی ندیدم ولی بعد مدت ها با پول راضی بشه بره بگه من لواط رو دیدم ایا حرفش تاثیری داره

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر انکارپس از اقرار مسموع نیست

با سلام اصولا نباید پذیرفته شود ولی تشخیص اعتبار شهادت با قاضی دادگاه می باشد و بستگی به نظر قاضی آن شعبه دارد.

نخیر.....‌
انکار پس از اقرار مورد قبول نیست

درود بر شما، خیر چنین شهادتی پذیرفته نخواهد شد، مگر تحت شرایطی اثبات کنند شهادت کنونی صحیح است.

با درود
امکان پذیر نیست انکار پس از اقرار مسموع نمی‌باشد.

خیر . انکار پس از اقرار نافذ نیست مگر آنکه برای قاضی ثابت شود که شهادت قبلی از روی ترس یا اضطرار بوده و شهادت فعلی دارای صحت است .