همسرم مرا تهدید کرده که کاری میکنه که مهریه به من تعلق نگیره، چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۸ #93387108

سلام خسته نباشید
بنده مهریه ام اجرا گذاشتم همش پیامای تهدید آمیز میفرسته که وکیل گرفتم کمترین تعداد قسطی میکنم گفتم اونو قاضی تعیین میکنه اولشم باید ۱۰یا ۱۴ تایی بده که باز تهدید کرد برای اون اولشم کاری کردم پرونده ای برات ساختم که نگم.
آیا همچین چیزی امکان داره کاری کنه من نتونم اول مهریه ام رو بگیرم یا قسطی خیلی کم کنه مهریه ام رو؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست عزیز در صورتی میتواند نهریه شما را به صورت قسطی پرداخت نماید که درخواست اعسار داده و پذیرفته شود و میزان پزداختی اول و اقساط بستگی به نظر قاضی با توجه به شرایط مالی و درآمد زوج دارد همچنین اگر اموال و دارایی همسرتان دارد به دادگاه معرفی کنید تا توقیف شود، همچنین در نظر داشته باشید که بعد از تقسیط مهریه شما اگر به هر نحوی زوج مالی به دست بیاورد و حقوق ایشان افزایش یابد میتوانید دادخواست دهید.

با سلام - اگر دادخواست اعسار دهد وثابت کند قاضی پرونده مهریه را تقسیط میکند ومقدار آن بستگی به شرایط پرونده ونظر قاضی دارد ولی شما هم میتوانید اموال ایشان رو معرفی نمایید وحکم توقیف اموال رو بگیری

با سلام
تعیین اقساط مهریه ومیزان اقساط فقط بستگی به نظر قاضی خواهد داشت

همچین کاری نمی تواند بکند ولی خب اقساطی کردن مهریه بستگی به میزان درامد و دارایی شوهرتون و حکم قاضی دارد.

سلام
اگر بتواند اعسار خود را اثبات کند مهریه قسطی می شود. البته قاضی میزان درآمد ایشان را بررسی خواهد کرد و شما نیز هرچه اموال از ایشان دارید به دادگاه اطلاع دهید.

با سلام
تعیین اقساط مهریه ومیزان آن کاملا بستگی به نظر قاضی خواهد داشت ولاغیر.