چقدر طول میکشد تا دیه ام را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۷ #93370895

سال ۹۶ بنده رو خفت کردن و میخواستن موبایل و کارت های عابرم رو ازم به زور بگیرن، بنده ممانعت کردم و صدماتی به بنده زدن از جمله فک و صورت و چاقو به ناحیه زانو و...
همه کارای پزشک قانونی و شکایت را در آگاهی انجام دادم و دستگیر شدند، ابلاغیه هایی زیادی اومد و حضور داشتم در دادگاه.

میخواستم بدونم مرحله دیه تا چه زمانی طول میکشه دیه رو برام واریز کنند؟

ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنده نیز با نظر آقای پورحکیمی موافقم

بایستی حکم دادگاه صادر شود و شما اجرای رای را بخواهید پس از آن اقدام میشود .

با سلام و احترام
این موضوع بسته به افرادی می باشد که به شما اسیب زده اند اگر نتوانند دیه را یکجا پرداخت کنند تقسیط خواهد شد

واریز ریه منوط به تمکن و دارایی محکومین است و
چنانچه از ان ها وصول کرده باشد شما میتوانید دریافت کنید. دادگاه چیزی را به حساب شما واریز نمیکند. محکومیت بویژه اگر زندان باشند ممکن است درخواست تقسیط نماید.

نگران فرایند دادرسی جهت صدورحکم و اخذ دیه نباشید . چون دیه برمبنای سال محاسبه میشود . مثلا اگر پرونده تاسال ۱۳۹۹طول بکشد . دیه شما براساس سال ۱۳۹۹پرداخت می گردد