آیا دادگاه میتواند رای اداره کار رو ابطال کند و صلاحیت این را دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۲۷ #93355718

سلام
بنده نزدیک به یکسال در شهرداری به عنوان نگهبان شرکتی مشغول به کار بودم از قضا شرکتی که با شهرداری کار می کرد، قرارداد کاریش با شهرداری مربوطه تمام میشه و بعد اون هیچ شرکتی به ما معرفی نکردن برای انعقاد قرارداد و ادامه کار؛ شش ماه بدون اینکه تکلیفمون مشخص باشه و وضعیتمون نا معلوم برای شهرداری کار کردم و بعد اینکه از شهرداری درخواست حقوق و بیمه کردم گفتن پیگیر هستیم شرکت جدید بیاد در نتیجه برای حق و حقوق به اداره کار شکایت کردم و بعد از شکایت از اداره کار از شهرداری منو بیرون انداختن اداره کار حکم برگشت به کار بنده صادر کردن و شهرداری ملزم به قرارداد با بنده کردن حال شهرداری زیر بار این حکم نرفتن و با بنده قرارداد نبستن و در دادگاه حقوقی به رای اداره کار اعتراض کرده و خواستار ابطال رای از دادگاه حقوقی شدن
سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که؛
۱: آیا دادگاه میتواند رای اداره کار رو ابطال کند و صلاحیت این را دارد؟
۲: یکی از مباحثی که مطرح است میگن چون شهرداریها مشمول استخدامی خدمات کشوری هستن و باید با آزمون در شهرداری مشغول می شدید؛ دادگاه امر ممکنه رای اداره کار رو نقض کنه و از نظر قانونی اشکال بگیره و حکم برگشت به کارم کلا باطل بشه
۳: از آنجایی که بعد اینکه کارفرمای قبلی بنده قراردادش با شهرداری تمام شده؛ شهرداری میشود کارفرمای جدیدم و از انجایی که در طول ۶ ماه بصورت شفاهی در شهرداری نگهبانی دادم؛ آیا بنده مشمول قانون استخدامی میشم؟
میخواستم بدونم شرایط کار کارگری در اداره جات دولتی یا مثل شهرداری که نیمه دولتی و خصوصی حساب میشه و بر اساس درامد عمومی اموراتش میگذره؛ این قانون شامل بنده میشه؟
کلیاتش هیمن بود که اشاره کردم با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،خیر می توانید به دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به طرح شکایت نمایید چراکه قانون حاکم ،قانون مدیریت خدمات کشوری میباشد

سلام- به دلیل اینکه شما استخدام شهرداری نشده اید و قرار داد شما بصورت شرکتی و خصوصی است کارگر محسوب می شوید و اداره کار تنها در خصوص حقوق و بیمه پرداخت نشده شما از طرف آن شرکت رای صادر می کند. در صورتی اداره رای به بازگشت شما صادر کرده شهرداری و آن شرکت می توانند از انعقاد قرارداد مجدد امتناع ورزند/.