اگه چک رو نشون بدم چون واسه کار غیر قانونی بوده واسم بد میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۴۰ #93339671

سلام وقت بخیر
من سه سال پیش واسه یک کار غیر قانونی که کار جذب در دانشگاه بدون کنکور و مدرک دانشگاهی بود چون مشکل مالی داشتم بازاریابی میکردم یک مشتری جذب کردم که برای گرفتن مدرک باهاش قرارداد نوشتم که در تاریخ مقرر مدرکشو تحویل بگیره اگر اماده نشه با کسر هزینه کمی برگشت بخوره پولشون و در مقابل پولی که دادن چکی با پشت نویس این چک تنها بابت ضمانت داده شده و ارزش دیگری ندارد و در قرارداد شماره چک درج شده و بالعکس در چک شماره قرارداد طرف قرار بود ۸۰ تومن پول بده کارش انجام بشه اما ۴۰ تومن موقع تحویل چک ۸۰ تومنی داد و ۱۵ تومن چند روز بعد به حسابم زده چون پولشو کامل نداده بود کارشم انجام نشد و ازم شکایت کرد و رو چک فقط شاکی شد و با ۳ سال تاخیر و عدم شرکت من در دادگاه چون اون شرکت که براشون بازاریابی میکردم و سرمو کلاه گذاشتن و پولشو پس ندادن دادگاه منو به پرداخت ۱۶۵ ملیون محکوم کرده و منو بازداشت کردن و درخواست اعسار دادم و با ضمانت بیرون اومدم الانم هیچ پولی و ملک و املاکی ندارم و درامدم ۴۵۰ تومن در ماهه و برای ذو ماه دیگه دادگاه دارم باز، من ۲۴ سالمه و شاکی کارمند بازنشسته هست با این شرایط ایا من میتونم پای اون شرکت و اشخاص و وسط بکشم و شاکیشون شم تو این پزونده مدارک شناساییشون هم دارم با شمارشون، در دادگاه نگفتم بابت چی بوده این چک و قرارداد و نشون ندادم اگه نشون بدم چون واسه کار غیر قانونی بوده واسم بد میشه؟ واسه شاکی چی؟ با این شرایط من باید چکار کنم لطفا منو راهنمایی کنید من یک جوون ۲۴ ساله هستم و هیچ حامی ندارم و پولیم که بهم دادن همشو دادم به شرکته فقط ۳ تومن واسه خودم مونده
قرارداد هم طرف امضا کرده اثر انگشت زده و نوشته در صحت و سلامت عقل با خواست اراده خودش قرارداد و امضا کرده و توی قرارداد اینم هست که قیمت کارش چقدر بوده و چقدر باید اول میداده که نداده کامل، خدا خیرتون بده منتظر راهنمایی هاتون هستم تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه عمل ارتکابی شما از چندین جهت جرم بوده است لذا با ارایه چک نیز مجددا جرمی دیگر برای شما منظور خواهد شد که عناوینی از جمله جعل ، استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری را در بر می گیرد

شما کلا همگی کار خلاف قانون انجام دادید درصورتیکه مشخص بشه همگی مجازات خواهید شد لذا توصیه می کنم با یکی از وکلا مشاوره تلفنی انجام بدین راهنمایی کنند