چطور میشه دادخواستی داد که نفقه بر اساس شهرستان محل زندگی خودشون تعیین بشه نه بر اساس تهران؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۱ #93308945

سلام. وقتتون بخیر.
ببخشید یک سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
برادرم از همسرش جدا شده و یک دختر دارند که با مادرش زندگی می کنند و قبل طلاق تهران زندگی می کردند ولی الان بیشتر از یکسال هست که خانمه و بچه رفتند شهرستان خودشون ولی نفقه رو از تهران می گیرند و ازینجا درخواست تعدیل می زنند و افزایش می دهند حالا سوال من اینه چطور میشه دادخواستی داد که نفقه بر اساس شهرستان محل زندگی خودشون تعیین بشه نه بر اساس تهران؟ این موردم یادآوری کنم که برادرم برای دادخواست تعدیل نفقه می خواست اقدام کنه گفت چون حکمتون رفته اجرای احکام برای تعدیل باید استشهاد و صورت اموال بیارید در حالیکه ایشون نمی خوان به دلیل عدم توانایی در پرداخت تعدیل کنند می خوان به خاطر تغییر محل زندگی اعتراض کنند چه طور باید این مورد مطرح کرد متشکرم.

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات محل اقامت اگر صورت پذیرد کارشناسی براساس شرایط شهر مذکور صورت پذیرد

با سلام. یک استشهاد محلی مبنی بر زندگی همسرتون از محل زندگی ایشان تهیه کنید و چند شاهد، سکنای وی را در آنجا تایید نمایند.می تونه در دادگاه مفید واقع شود. ان شاا...

باسلام درصورتی که بتوانید اثبات نمایید زوجه در شهرستان زندگی میکند بایستی از کارشناسان محل زندگی او جهت تعیین نفقه معرفی گردد.

در صورتی که مدارک و شواهد موضوع برای دادگاه اثبات شود پرداخت نفقه با با معیار زندگی در شهرستان از طریق کارشناس تعیین خواهد شد.

باید با ارائه مدارک و شهودی موضوع اقامت و سکنای همسر سابق و فرزند خود را در شهر موردنظر را به دادگاه اعلام و اثبات نماید تا کارشناسی بر اساس شرایط آن شهر صورت بگیرد .

با سلام
ایا حضانت بچه با مادر هست ؟؟ وایا با اجازهی دادگاه بچه را به شهر دیگر برای زندگی بردند یانه ؟برای نفقه باید در خواست انتقال پرونده به دادگاه صالح شهرستان را بدهید