آیا با مراجعه به دفتر ازدواج بدون اذن و حضور و حتی اطلاع خانواده امکان عقد وجود‌ دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۱ #93305275

سلام دختر ۲۷ ساله هستم که تصمیم ‌به ازدواج با پسری ‌دارم که خانواده به هیچ عنوان راضی به ازدواج نیستند. مایل به مراجعه به دادگاه هم نیستم. با توجه به اینکه با پسر رابطه داشتم و باکره نیستم و البته خانواده نسبت به این موضوع بی اطلاع هستند آیا با مراجعه به دفتر ازدواج بدون اذن و حضور و حتی اطلاع خانواده امکان عقد وجود‌ دارد؟ مدارک لازم برای عقد چیست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با صدور گواهی عدم باکرگی امکان ثبت وجود دارد .شناسنامه و کارت ملی و برگه ی آزمایش لازم دارید

باسلام بایستی گواهی پزشک مبنی بر باکره نبودن خورا با مدارک هویتی همراه داشته باشید.

با سلام
دختر غیر دوشیزه برای ازدواج نیازی به اجازه ندارد و می تواند مستقیما به دفتر ازدواج مراجعه کرده و ازدواج کند. ولی رویه دفترخانه ها در این مورد کمی سلیقه ایست. و پیشنهاد می شود برای انجام کار به چندین دفترخانه مراجعه نمایید.

سلام کاربر عزیز با داشتن گپاهی پزشک مبنی بر باکره نبودن بانضمام شناسنامه و کارت ملی میتوانید ازدواج خود را با فردی که مورد علاقه ی شماست بثبت برسانید.

سلام و درود، مطابق مقررات می توانید با مراجعه به پزشکی قانونی نسبت به دریافت گواهی عدم بکارت اقدام نموده ، و پس از آن بر مبنای رویه جاری به دفتر ازدواج رفته و عقد ازدواج را ثبت نمایید؛ آرزوی بهروزی.

در صورتی که باکره نباشید برای اثبات آن باید گواهی پزشکی داشته و پس از آن می توانید با فرد مورد نظر در دفترخانه حضور یافته و صیغه نکاح برای شما جاری شود

باسلام
در صورتی که باکره نیستید باید گواهی پزشک داشته باشید و بعد با مراجعه به دفترخانه اقدام به ثبت نکاح نمایید