میتواند ازاله بکارت را اثبات نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۸ #93233501

من با یه دختری دوست بودم و پرده بکارت رو زدم و الان یک ماهی میشه که رابطمون بهم خورده و اون میگه میخوام شکایت بکنم، هیچ مدرکی نداره شاید فقط تو واتس آپ در حد گفت و گو جنسی ولی حرف از پرده نشده، آیا میتونه ثابت کنه؟!

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با استناد به چت های موجود و زمان ارسال این چت ها و نیز ازاله بکارت ، قاضی میتواند طبق این دلایل و مدارک موجود و همزمان بودن ازاله بکارت با چت های جنسی با این امر یقین حاصل نماید .

به مهر
با طرح شکایت پرونده در پزشکی قانونی بررسی های لازم بعمل می آید و با اعلام نظریه پزشکی قانونی و سایر مدارک از جمله پرینت پیامها و ....امکان اثبات دور از ذهن نمی باشد.

با سلام
این امر باید توسط پزشکی قانونی تایید شود
چت ها هم می‌تواند موجب علم قاضی باشد.

با سلام
تشخیص این مطلب ، امری است پزشکی که توسط پطشکی قاونی صورت گرفته و احتمال تشخیص آن زیاد است. ضمن اینکه چت های شما لااقل می تواند برای قاضی قرینه ای بر وقوع رابطه و قوت بخشیدن به مسئله ازاله بکارت باشد