آیا همسایه ها به عنوان شاهد می تونن توی دادگاه شرکت داشته باشند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۶۷ #93181094

با سلام و احترام ،
من مدتی در حالی جدایی از همسرم هستم و فرزندم هم با من زندگی می کنه، چند روز پیش همسرم به همراه پدر و مادرش به منزل پدری من اومده و اقدام به ضرب و شتم، تهدید، فحاشی و صدمه به ماشین خواهر بنده نمودند، حال رفتن از من بابت شکستن دستشون شکایت کردند در حالی که بنده نه تنها ایشون رو نزدم بلکه بنده رو هم زدند و پزشکی قانونی رفته و شکایت کردم. حال دادگاه از من بابت شکستگی دستشون وثیقه می خواد، بنده باید چه کنم؟
آیا همسایه ها به عنوان شاهد می تونن توی دادگاه شرکت داشته باشند؟
چه مدرکی نیاز دارم؟
من حتی استشهاد محلی هم جمع کردم.
ممنون از راهنمایی شما.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در حال حاضر شما در جایگاه متهم قرار دارید و موظف به ارائه وثیقه می باشید اما در صورتی که بتوانید قاضی را راضی نمایید می توانید با ضمانت نیز آزاد شوید
در خصوص شکایت ایشان از شما با استناد به شهادت شهود می‌توانید اثبات نمایید که نه تنها تقصیری در خصوص موضوع نداشته اید بلکه مورد ضرب و شتم و توهین نیز قرار گرفته‌اید و علیه ایشان می‌توانیم شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت، ضرب و جرح، فحاشی ،توهین و تهدید مطرح نمایید
همچنین می‌توانید خسارت وارد به خودرو و در صورت ضرب و جرح و بروز آسیب،دیه خود را نیز وصول نمایید

با سلام

روال پرونده های کیفری به این شکل است که برای اینکه در روز رسیدگی متهم حضور پیدا کند قرار وثیقه صادر می شود. همسایه ها می توانند به عنوان شاهد معرفی شوند و در مقابل شما نیز باید با ادله محکمه پسند از جمله شاهد اثبات نمایید که شکستگی دست ایشان توسط شما نبوده است.

بله همسایه ها میتونن شهادت بدهند و روال رسیدگی یه این صورت است که ابتدا وثیقه از شما میگیرند تا بازداشت نشوید وسپس اقدام به تحقیقات می نمایند و درصورت بی گناهی قرار منع تعقیب صادر میگردد

سلام
شما به عنوان متهم باید وثیقه معرفی کنید اما باقاضی صحبت کنید ممکن است راضی شود قرار وثیقه را به کفالت تبدیل کند
شما باید اثبات کنید که دست ایشان بواسطه اقدامات خودشان اسیب دیده ست و مورد ضرب و شتم واقع نشده اند