من رسیدی ندارم چطوری میتونم پولمو بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۶ #93125600

سلام خسته نباشین من یک گوشی موبایل به مغازه ای فروختم و به اسم ایشون تو سامانه همتا ثبت کردم،ایشون گفتم مبلغ رو پس فردا به حسابت میریزم و نریختن منم رسیدی ندارم چطوری میتونم پولمو بگیرم؟لطفا کمکم کنین همین پول رو داشتم تو حسابم فقط

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱- میتوانید یه شهادت شهود استناد نمایید.
۲- خواستار استعلام از طریق سایت همتا شوید.

سلام
اولا باید شهودی مبنی بر اینکه گوشی را به ایشان داده اید داشته باشید
دوا باید تقاضای استعلام تغییر مالکیت گوشی از سامانه همتا را نمایید تا ادعا به اثبات رسد

سعی کنید با مذاکره موضوع را پیش ببرید تا به حقوقتون برسید .

متاسفانه در حال حاضر شما هم گوشی را تحویل دادید (اماره ید)و هم مالکیت را به نام فرد مقابل انتقال دادید که این از نظر قانون به این معناست که در حال حاضر گوشی متعلق به طرف مقابل شماست و شما حقوقتان را دریافت کردید که حاضر به انتقال آن از طریق سامانه همتا و تسلیم آن به فرد مقایل شده اید

متاسفانه با این وضع اثبات ادعاتون کار بسیار بسیار سختی است و حتی شهادت شهود احتمالی هم کمکی نخواهد کرد