اخلال در نظم عمومی چه مجازاتی برایم دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۹ #93076372

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای زحمت کش و خردمند..قرض از مزاحمت بنده این است که چند ماهی پیش در محله ما ۴ نفر از بچه های خوده محله که همشونم با هم دوست بودن اتفاقی دعوا صورت میگیره.. من هم همون لحظه داخل فروشگاه که روبروی درگیری بود داشتم خرید میکردم هنگامی که دیدم دوستان خودم هستن سریع رفتم و از هم جدا شون میکردم یعنی داشتم سوا میکردم چند مرتبه ای تقلا کردم که به هم نزنند دیدم بس نمیکنن با صدای بلند گفتم ( بس کنید دیگه اه یخورده شعور داشته باشید مثلا بچه محلید )... همین و گفتم با تن صدای بالا گفتم شاید تموم کنن اما دیدم خیر باز هم ادامه دادن خلاصه منم محل بهشون نزاشتم و خیلیم ناراحت شدم رفتم سوار ماشینم شدم رفتم منزل.. بعدها ابلاغ اومد که به جرم اخلال در نظم متهم هستم و این شکایت هم توسط استشهاد محلی است یعنی شاکی خصوصی ندارم داخل ابلاغ هم نوشته که نسبت به جنبه عمومی..سوال بنده اینه راه حلی است برای نجات من.. چونکه واقعا و صادقانه من هیچ کاره بودم داخل نزاع.. حتی سه نفرشون هم گقته بودن به بازپرسی که من ربطی دعوا نداشتم فقط داشتم جدا میکردم. اما حاکم قبول نمیکنه و امروز که دادگاهیم بود میگفت یکسال برات مینویسم..خیلی التماسش کردم چون واقعا من بی تقصیرم من یه جوونیم که کاسبم مغازه تراشکاری مشغولم اهل رفیق بازی نیستم به قاضیم گفتم...گفتم بیاید راجب من تحقیق کنید اگر یک نفر گفت که من اهل رفیق بازیم. رفیق جلو دره خونمون جمع کردم.یا حتی ختی حتی شده باشه یک ثانیه سره کوچه برم وایسم.. بخدا نشده...ازتون خواهش میکنم تمنا میکنم سوال بنده رو بخونید و کمکم کنید هر راحلی که وجود داره براش تروخدا بهم بگید به قرآن زو سینه حضرت محمد .. با تشکر فراون و آرزوی تن درستی و سلامتی و سربلندی شما و تمامی وکلای زحمت کش عزیزمون و خانواده محترمتون.....یا علی مددد

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۶۱۸ مقرر داشته است که «هر کس با هیاهو و جنجال یا حرکات غیرمتعارف یا تعرض به افراد موجب اخلال نظم و آسایش و آرامش عمومی گردد یا مردم را از کسب‌و کار بازدارد، به حبس از سه ماه تا یک سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد».