چگونه می توانم این فرد را ملزم به تنظیم سند کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۴ #92976712

با سلام
دو سال پیش آپارتمانی را از فردی با قولنامه دستی (قولنامه امضای طرفین و دو شاهد را دارد) خریداری کردم و تمام پولش را دادم، فروشنده نیز گفت تا دو ماه دیگر سند خواهم زد ( شفاها )، خود فروشنده همین ملک را به مدت یکسال از من رهن کرد، حال پس از گذشت دو سال، نه تنها مدت رهنش تمام شد، بلکه بعدا متوجه شدم که آپارتمان را برای یکسال دیگر و با مبلغی بالاتر به فردی دیگر اجاره داده است، ایشان بعد دو سال سند نمیزند و بهانه اش این است که یکی از همسایه ها در حین ساخت آپارتمان در داخل آپارتمان نیمه کاره با سازنده درگیر و مجروح شده و حال روی کل سند ساختمان شکایت کرده و امکان تفکیک سندها نیست، حتی آپارتمان را تحویل نمیدهد و دنبال بهانه ایی برای درگیریست.
حال چگونه می توانم این فرد را ملزم به تنظیم سند کنم؟
و ضرر و زیان این دو سال و اجاره دادن ملک بدون تایید و اجازه من را از او بگیرم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در خصوص اجراه دادن ملک به دیگری از فروشنده به اتهام انتقال مال غیر شکایت کنید . هم چنین دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظی سند نیز مطرح نمایید . در صورت درج شرط دریافت خسارت در قرارداد ، این خسارت نیز قابل مطالبه می باشد .

اجاره مال غیر جرم و قابل شکایت کیفری است از ایشان هم از این بابت شکایت کنید و هم بعد از ارسال اظهارنامه و تعیین وقت جدید محضر اسناد رسمی و تخلف او و گرفتن گواهی عدم حضور، دادخواست الزام به تنظیم سند و وجوه التزام را طرح نمایید.