آیا قاضی میتواند حبس را تعلیق نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۲ #92956017

یکساله که اینجانب معلق از شغل خود میباشم در صورت رای تجدید نظر محکوم به حبس باشم و فاقد سابقه کیفری آیا قاضی میتواند حبس را تعلیق نماید و اگر حکم لازم الاجرا باشد اداره میتواند در اینصورت حقوق بدهد یا نه؟ ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا
در صورت که شما دارای جهات مخففه و شرایط مندرج در قانون جهت تعلیق مجازات داشته باشید،میتوانید خواهان تعلیق حکم حبس شو.ید
جهت اظهارنظر دقیق تر در این خصوص بایستی از جرم ارتکابی توسط شما و مجازات این موضوع مطللع شد

با سلام
برای تخفیف و یا تعلیق مجازات به دلیل عدم سوءپیشینه کیفری باید قبل از قطعیت حکم درخواست تخفیف مجازات نمایید که در اینصورت احتمال اینکه مجازات حبس شما معلق شود وجود دارد و در صورتی که انفصال از خدمت خورده باشید در این دوران حقوقی به شما پرداخت نمی شود.

سلام. بله میتواند تعلیق دهد. و درصورتی که مجازات شما کلا تعلیق شود، تاثیری در انفصال ندارد و شما میتوانید به کار خود ادامه دهید.

سلام، بله دادگاه می‌تواند بنا به شرایطی که در قانون به آن تصریح شده است زندان شما رو تعلیق کنه و زندان باشید فقط حقوق خانواده شما به تناسب سهم آنها قطع نمی‌شود بخشی قطع می‌شود