آیا با رضایت شاکی پرونده در اجرای احکام متوقف میگردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۵۰۸ #92653639

آیا با رضایت شاکی پرونده در اجرای احکام متوقف میشود یا به شعبه تجدید نظر جهت رای عودت داده میشود

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در پرونده حقوقی اعلام رضایت محکوم له منجر به مختومه شدن پرونده اجرایی شده و موضوع خاتمه خواهد پذیرفت ولی در موضوعات کیفری باید اعلام رضایت همراه با پرونده به دادگاه صادرکننده حکم ارسال شود تا دادگاه مبادرت به صدور حکم مجدد با لحاظ نمودن گذشت شاکی نماید .

با سلام
در صورتی که پرونده حقوقی باشد با رضایت خواهان پرونده مختومه خواهد شد اما اگر پرونده کیفری باشد با گذشت شاکی ، محکوم بایستی مجازات دولتی ( عمومی ) را نیز تحمل کند .

سلام
سوال شما مبهم می باشد .لطفا واضح تر توضیح بفرمایید
اگر جرمی که صرفا جنبه خصوصی دارد بله پرونده مختومه خواهد شد