طبق قانون حقوق بازنشستگی پدر به هیچ کدام تعلق نمیگیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۷۷ #92424223

سلام
وراث متوفی : یک فرزند پسر سالم و بالای ۲۵ سال است و یک فرزند دختر متاهل
با توجه به اینکه متوفی ۳۰ سال حق بیمه پرداخت کرده و اندوخته قابل توجهی نزد بیمه دارد ولی فقط چند سال از حقوق بازنشستگی استفاده کرده
آیا این عدالت است که بیمه مستمری متوفی را قطع کند و همه اندوخته متوفی را توقیف کند و هیچی به ورثه پرداخت نکند؟ چطور باید حقوق خودمون و از اداره بیمه طلب کنیم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر طبق قانون مسمتری به شما تعلق نخواهد گرفت

حقوق بازنشستگی قائم به شخص بازنشسته می باشد و تعلق حقوق به فرزندان تحت شرایطی ست که در قانون اشارهدشده و امکان مطالبه ان توسط ورثه وجود ندارد

درود
بله متاسفانه به هیچ یک از وارث تعلق نمی گیرد.

خیر.با شرایت فوق به هیچکدام تعلق نمیگیرد.

با سلام
با توجه به موارد مذکور در سوال ، به هیچ یک از ورثه مستمری تعلق نخواهد گرفت .

سلام طبق قانون میباشند و صحیح است موفق باشید

درود بر شما، این مساله مطابق قانون صحیح است و به شما مستمری تعلق نخواهد گرفت، چنانچه اعتراضی در این خصوص دارید، به قانونگذار بایستی اعتراض کنید.