برای پرداخت حق بیمه و عیدی توسط کارفرما چگونه اقدام شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۲ #92371190

باسلام.
بنده ۲ سال در یک مجموعه رستوران مشغول کارم بدون برگه قرارداد. و بیمه برای من پرداخت نمیکنن، و عیدی هم ۱ پنجم الی ۱ ششم حقوق بهم پرداخت میشه « در حال حاضر حقوقم ۲ میلیون» هستش، ساعت کاری بنده هم ۱۰ صبح الی ۳ و نیم ظهر _ ۵ و نیم الی ۱۲ شب هست، به اضافه ۴ روز آف در هفته. با سرویس برگشت شبانه. بدون ناهار و شام و صبحانه « چیزایی که قراردادی نبوده و میگن هرکی ناراضیه بره بسلامت» آیا میتونم برای حق بیمه و عیدی شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام

دوست عزیز؛ تمامی حقوق مندرج در قانون کار به شما تعلق می گیرد. فی المثل شیفت کاری که موجب افزایش حقوق و اضافه کاری است، عیدی، سنوات و ... را می توانید دریافت کنید. برای همین منظور پرینت حسابهای واریزی به همراه تمامی اسناد دیگر مالی یا غیر مالی را جمع نموده و به اداره کار مراجعه نمایید.
موفق باشید

با سلام
اگر حقوق به حساب شما واریز شده با پرینت حساب از طریق دادخواست به اداره کار اقوام شود ولی در صورت عدم واریز به حساب و عدم وجود قرارداد و بیمه شما تنها میتوانید با تهیه استشهادیه اقدام کنید و احتمال نتیجه هم ضعیف است.

با سلام
بله شما میتوانید از طریق اداره کار اقدام نمایید