حدود زمین مشاعی را چگونه باید اثبات کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۶۹ #92267

با سلام
پدربزرگم سالها قبل یه زمین مزروعی خریداری کرده که بصورت مشاع هست . کل زمین 47 هزار متر مربع هست که 26 هزار متر سهم پدربزرگ من بوده که مابقی زمین واسه 3 شریک دیگه است . بعد از انحصار وراثث سهم مادر من نزدیک به 3 هزار متره ولی مشکل اینجاست که چون متراژ زمین بالاست ما حدود این زمین رو نمی دونیم و فقط سند صادر شده . به هر کدوم از شرکا هم که میگیم در قبال اینکه حدود زمین رو بگن سهم از زمین میخان . الان ما باید از چه طریقی بفهمیم زمین ما کجاست ؟ و اینکه این زمین باید چه شرایطی داشته باشه که غیر قابل افراز باشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید برای تفکیک زمین و سپس افراز آن اقدام کنید ابتدا باید به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه نمائید.