میتوانم ‌ایشان را بدون اجازه پدر یا والدین یه عقد موقت در بیاورم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۸ #92150063

با سلام با خانمی ۳۰‌ ساله جهت انجام کار بایستی در سفر باشم‌ ایا میتوانم ‌ایشان را بدون اجازه پدر یا والدین یه عقد موقت در بیاورم؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دختر اگر باکره باشد به اذن ولی خود نیاز دارد چه ازدواج دایم و یا موقت باشد.

با سلام ، از نظر قانونی دختر باکره برای ازدواج دایم و ‌موقت نیاز به اجازه ی ولی قهری دارد اما حکم شرعی محل اختلاف است؛ بر این مبنا که برخی مراجع دینی دختر رشید را در امر ازدواج مستقل می دانند، و در فقه امامیه اساسا قوی ترین نظر استقلال دختر در این امر می باشد؛ با‌ توجه به عدم ضرورت ثبت نکاح منقطع ، در این موضوع به نظر مرجع تقلید خود مراجعه کنید؛ و در پایان ‌ باید اشاره داشت که عقد موقت برای یک سفر کاری به نظر صلاح نبوده و ضرورتی نخواهد بود؛ آرزوی عاقبت بخیری.

با سلام در صورتی که باکره باشد نمیتوانید در غیر اینصورت میتوانید بدون اذن پدر ایشان را صیغه نمایید.

با درود..
ازدواج دختر باکره در هر وضیعتی اعم از ازدواج دایم و یا موقت نیاز به اذن و اجازه پدر دختر دارد..

خیر ازدواج دائم و موقت در این زمینه فرقی ندارد اگر ایشان باکره هستند در هر صورت برای ازدواج نیازمند اذن پدر و یا جد پدری میباشید

خب اگر باکره نباشند نیاز به اذن پدر نیست.

سلام و درود
اذن پدر برای دختر باکره لازم است اما بدون آن موجب بطلان عقد نخواهد بود
موفق و موید باشید