میتونه از دادگاه تقاضای پرینت پیامک خطم داشته باشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۰۶ #92138402

سلام من۱۰ سال که ازدوا که ازدواج کردم کردم شوهرم دستبزن داره بد اخلاق بد دهن شکاکه!الان درخواست طلاق دادم حالا اون بهم تهمت رابطه پنهانی با فرد غریبه رو زده؟ میتونه از دادگاه تقاضای پرینت پیامک خطم داشته باشه؟ هیچ مدرکی برای اثابت حرفش نداره جز پرینت؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر دادگاه با تقاضای شما به این دلیل موافقت نخواهد کرد

سلام
اگردلایل وقراین دیگری نیزباشدجهت روشن شدن موضوع قاضی استعلام می کند

بادرود
دادگاه درصورتی دستور پرینت را میدهد که دلایل و مدارکی دال بر رابطه نامشروع باشد با صرف شک کردن بدون دلیل و مدرک دستور پرینت صادر نمیشود

با سلام
در صورت شکایت همسر مبنی بر رابطه نامشروع و ارائه دلیل از طرف ایشون، همچنین قاضی پرونده اگر تشخیص بدهند مجوز مشاهده و دریافت پرینت پیام ها رو صادر می کنند

درود بر شما، چنانچه مدارک و مستنداتی نداشته باشند، مقام قضایی دستور پرینت صادر نخواهد کرد.

با سلام همسرتان باید در خصوص این موضوع شکایت کند و تقاضای پرینت پیامک را نماید که قاضی میتواند با آن موافقت کرده و دستور آن را دهد.

چنانچه همسرتان مدعی رابطه نامشروع از طریق پیامک باشند ممکن است دادگاه استعلام را انجام دهد