چگونه می توان مبلغ بدهی ایشان را وصول نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۲ #92133635

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
در یک دعوی حقوقی جهت مطالبه خسارت اجرت المثل ایام تصرف یک دستگاه خودرو و خسارات وارده که در حدود سه سال به طول انجامید و بعد از این تاریخ حکم صادر شد با همان مبلغ آن زمان که ارزش پول بیشتر بوده و متاسفانه بعد از ارجاع حکم به اجرای احکام وی مقداری سنگ شکسته به جای مبلغ بدهی معرفی نمود که مبلغ آن خیلی ناچیز بود و غیر قابل فروش و بعد ایشان درخواست اعصار از پرداخت دادند در صورتی که ایشان دارای چندین نمایشگاه اتومبیل می باشند و خودرو های متعدد بوده و همان زمان حساب های بانکی خود را جهت فرار از پرداخت دین خالی نموده و هم اکنون با حساب شخص دیگری که دستگاه کارت خوان به نام ایشان می باشد مبادرت به انجام معامله و تبادل و انجام تراکنش های مالی می نماید با توجه به این که دستگاه کارت خوان موجود در نمایشگاه ایشان با عنوان اتومبیل **** که نام فامیل ایشان است موجود می باشد که مالک حساب همسر ایشان است. در ضمن درخواست اعسار ایشان نیز رد شد.
سوال بنده این است چگونه می توان مبلغ بدهی ایشان را وصول نمود در حالی که تمامی موجودی حسابهای ایشان قبل از ارجاع پرونده به اجرای احکام خالی شده و هم اکنون با حساب شخصی دیگر مراودات مالی را انجام می دهد ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فرار از پرداخت دین برابر ق.ا.ن.م.م مورد توجه است ماده۲۱
شما می توانید این مورد را اثبات در غیر اینصورت ، تقاضای جلب را پس از طی تشریفات تقدیم کنید