پیامک کشف حجاب برایم آمده، چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۹۸۸ #92099437

مروز پیامک اومده مالک خودرو شماره۰۰۰۰۰ بدلیل عدم التزام به تعهد اخذ شده در چارچوب جرم کشف حجاب در آدرس... دستور توقیف خودرو شما صادر گردیده است.لذا چهت تعیین تکلیف به پلیس امنیت مراجعه کنید.
این اولین پیامک که اومده من پیامک های دیگه رو نگاه کردم برای دوستان اول تذکر بوده بعد کد داده مدت داده ۷۲ ساعت داده یک دفعه برای من همچین پیامکی اومده منی که حجابم همیشه مناسب است

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با دریافت این پیام حتما به پلیس امنیت مراجعه کنید پیگیر موضوع باشید

با سلام
حتما جهت کسب اطلاع از موضوع به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید زیرا طی این پیامک شما قبلا تعهدی داده اید و اکنون برای بار دوم میباشد جهت صحت و سقم موضوع سریعا به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید

آنچه از پیامک ارسالی برداشت میشود این است که شما یکبار اقدام به دادن تعهد در پلیس امنیت اخلاقی نموده اید از این رو در بار دوم دستور توقیف خودرو صادر شده است . بهتر است با مراجعه به پلیس امنیت موضوع را پیگیری کرده و اگر اشتباهی صورت گرفته باشد امکان رفع آن وجود دارد .

بهتر است به اداره پلیس امنیت اخلاقی مراجعه و دلایل خود را ارایه نمایید

سلام
میبایست به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید