عدم رضایت به نصب آسانسور در آپارتمان ۸ واحده چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۲۹ #92031

با سلام خدمت مشاورین عزیز و مسئولین این سایت
شرایط ساختمان : ۴ طبقه ۲ واحده (کلا ۸ واحد) ، دارای پایان کار ولی سند ندارد ، عدم جانمایی محل آسانسور از قبل ولی امکان نصب روی نمای ساختمان جلوی راه پله بدون مزاحمت وجود دارد ، امکان اخذ مدرک تامین دلیل از کارشناسان شورای حل اختلاف
۶ واحد رضایت دادند و رضایت نامه محضری انجام شده ولی ۲ واحد هنوز مخالف می باشند.
اساسنامه ای تنظیم گردیده با موضوع بهسازی ساختمان از جمله آسانسور و تعیین مبلغ برای هر واحد انجام گردیده و به امضای ۶ واحد و تایید مدیر ساختمان رسیده
آیا از لحاظ حقوقی میتوان مبلغ را از دو واحد دیگر دریافت کرد یا خیر؟
و اینکه راهکار دیگری دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با توجه به نظر اکثریت مالکین میتوان برای نصب آسانسور اقدام کرد و واحد های دیگری نیز ملزم به پرداخت هستند.