خدمت سربازی ناشی از لغو تعهد آموزش وپرورش چگونه می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۶ #91986563

با سلام ، فرزند من فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان بوده وبه مدت ۸ سال متعهد خدمت به آموزش وپرورش است.
پس از گذشت ۳ سال از سپری شدن مدت تعهد خواستار لغو تعهد می باشد.
هزینه پرداختی به آموزش وپرورش بر اساس سنوات باقی مانده از تعهد محاسبه می گردد اما سوال این است که مدت سربازی ایشان هم متناسب با میزان باقیمانده تعهد محاسبه می شود یا خیر؟ اساسا مدت سربازی ایشان پس از لغو تعهدچقدر می شود؟
متشکرم.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعهد ایشان به مدت ۸ سال منحصر به آموزش بوده و خدمت نظام وظیفه تکلیف و اجبار قانون است نه تعهد بنابراین مدت خدمت سربازی در این محاسبه لحاظ نخواهد شد.

خیر محاسبه نمیشود
مدت سربازی ایشان کامل هست مثل دیگران