عدم وقت رسیدگی دادگاه تجدیدنظر چطور قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۸ #91903869

طبق ماده ۴۵۰ ایین دادرسی کیفری دادگاه تجدیدنظر مکلف است به پرونده هایی که حبس دارند، وقت رسیدگی تعیین کند.
ولی متاسفانه اخیرا این ماده با درخواست رییس قوه قضاییه از مقام معظم رهبری این ماده کنار گذاشته شده است. با توجه به این موضوع در خصوص
پرونده کیفری بنده دادگاه تجدیدنظر، وقت رسیدگی ندادن و بنده نتوانستم، درمقابل اظهارات هم جرمی خودم که برعلیه من داده بود. از حق خودم دفاع کنم. در نهایت عدالت برقرار نشد.
از وکلای محترم سایت خواهشمندم یک راهی پیش روی بنده بگزارند.
با اشاره به اینکه درصد موفقیت در اعاده دادرسی خیلی کم است. و بسیار دشوار است.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به قطعیت رای در صورت وجود جهات اعاده دادرسی میتوانید درخواست اعاده دادرس نمایید.

چنانچه رای قطعی صادر شده راهی غیر از اعاده دادرسی متصور نمی باشد چنانچه به استناد بندهای درخواست اعاده دادرسی دارای شرایط اعاده دادرسی می باشید اقدام نمایید